Поздравления от кмета на град Русе

Поздраления от г-н Пенчо Милков, кмет на град Русе, получиха учениците от 2е клас, с класен ръководител г-жа Мариела Ганчева. Учениците, под ръководството на класната, са направили рисунки по случай 6-ти май – празник на град Русе.

“Здравейте, мили деца, г-жа Ганчева ми показа невероятните рисунки на 2е клас. Страхотни са! Поздравявам ви! Виждам, че вие и вашите родители, обичате нашия град Русе и когато сте вкъщи, докато учите дистанционно, сте нарисували прекрасни рисунки. Страхотни сте! Поздравявам ви и вярвам, че нашият град, с деца като вас, когато пораснете, ще бъде по-красив, по-известен и по-силен. Невероятни сте деца, благодаря ви!” – гласи посланието на г-н Пенчо Милков към учениците.

“Всъщност идеята ми беше да благодаря на родителите и близките на децата. Те и децата заслужават това. Не беше за мен.” – коментира класната на 2е клас.
В свое обръщение към учениците тя добавя:
“Благодаря на тези, които танцуваха в часовете по физическо, правеха клипове по четене, приготвяха весели сандвичи, научиха се да качват снимките точно и където трябва! Благодаря, че приехте моя начин на общуване и преподаване, което неусетно ви въвлече в един различен свят, видян през детските очи и магията на малките стъпки. Ако се замислите, тези малки успехи ни правят щастливи. По време на дистанционното обучение, камерите влязоха и при мен , и при вас, за което аз съм благодарна! Надеждата е тази, която може да вижда светлина дори в тъмнината, тя е могъща сила. Тя е като пътека в гората – може би тази пътека никога не съществувала, но когато много хора са вървели, тя се е появила.
Понякога думите, колкото и да са красиви не стигат.” – коментира г-жа Ганчева.

Горди сме с нашите ученици!