Мариела Ганчева е посланик на свободния дух в СУ “Васил Левски” – Русе


15 учители от 14 русенски училища бяха изненадани от видеа с номинации от техните ученици за приза „Посланик на свободния дух в моето училище“.
Посланията на децата и младежите стигнаха до преподавателите им чрез екипа на Фондация „Русе – град на свободния дух“, който се срещна с всеки един от претендентите. Инициативата замести традиционната официална церемония по награждаване на победителите, която беше отменена поради усложнената епидемична обстановка.
 
Една от номинираните и наградени учители за “Посланик на свободния дух” е г-жа Мариела Ганчева – начален учител в СУ “Васил Левски” – Русе. В своето видео учениците показват своята любов към учителката и разказват, че тя им дава силата, куражът и смелостта да покоряват върхове и да сбъднат всички свои мечти. Учениците заявяват високия професионализъм на г-жа Ганчева и я описват като най-добрият класен ръководител.
 
 
Конкурсът „Посланик на свободния дух в моето училище“ се провежда по инициатива на Фондация „Русе – град на свободния дух“ с подкрепата на „Еконт Експрес“ ЕООД.