Запечатано с балони!

Пореден голям успех за нашето училище!
На 9.10.2022 бяха наградени учениците от 1в клас и техният класен ръководител госпожа Мариела Ганчева, победители във фотоконкурса „Запечатано с балони“, организиран от РААБЕ – България. Целта на конкурса е да запечата спомена за началото на учебната 2022/2023 година и да превърне учебната година във вълшебно преживяване, което ще се помни дълго време. Участие взеха над 300 снимки от всички краища на България. Снимката победител е на класната стая на
I в клас с класен ръководител Мариела Ганчева. Получените 481 гласа безапелационно поставят училището на първо място и осигуряват не само признание от страна на организаторите и харесалите снимката, но и предметна награда – 25 комплекта издания „Смятам бързо. Уча лесно“ и 25 комплекта издания „Уча. Мога. Знам“ за деца от 7 до 9 г.
“За нас този празничен момент е не само удовлетворяващ. Той е изпълнен с взор в бъдещето, защото високите постижения на децата са гарант за културното съхранение и развитие на обществото ни”, каза директорът на училището Мария Иванова-Тодорова.
Победителите в конкурса бяха искрено изненадани от купищата подаръци. Малчуганите не можеха да съберат в малките си ръчички наградите. Не по-малко развълнувани бяха и господин Тодор Йорданов – заместник директор и Мария Тодорова – директор на СУ “Васил Левски”, които им връчваха наградите. С грамота беше удостоена и госпожа Мариела Ганчева, която украси стаята на своите първокласници, защото в трепета на всеки първи учебен ден, има нещо, което може да отключи доверието ни един към друг. Нещо неуловимо в обикновените дни. Нещо, което ни кара да си стиснем ръцете. Нещо, което ни подтиква да си дадем шанс и да гледаме в една посока. Нещото, наречено любов към нашите деца.