Силата на учителската професия и как един учител помага на учениците си в онлайн обучението

Може да звучи тривиално, но да бъдеш учител е призвание, а не просто професия или занаят. Доказателство за това са професионалните успехи на всеки учител в училище и извън него.

Г-жа Паунка Иванова е учител по български език и литература в СУ „Васил Левски“ гр. Русе с 30 години опит. Завършила е специалност „Българска филология“ във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. През годините се е доказала като професионалист с високите си резултати от подготовката на кандидат-гимназисти и зрелостници, желаещи да се реализират във висши учебни заведения. Автор е на много разработки и есета, публикува статии в редица вестници и списание „Български език и литература“. Изцяло с нейна помощ е създаден и сайтът с много уроци, тестове, книги, онлайн изпити, есета и още много различни материали по български език и литература https://ocenka-bel.com/, също така поддържа и YouTube канал, в който редовно споделя полезни видеоуроци.
Г-жа Паунка Иванова е удостоена с честта да бъде част от образователната платформа Знам.БЕ, като нейните материали ще бъдат публикувани в Аламанах с полезни и безплатни ресурси за учители и ученици.

Ръководството на СУ „Васил Левски“ гр. Русе се гордее, че има такива професионалисти в екипа си. Благодарим за труда и професионализма, г-жо Иванова.