Високо признание за ученици от III е клас – СУ “Васил Левски” гр. Русе

Шанел Маринова бе номинирана от онлайн платформата на Книговище, като най-резултатен и активен читател, не само за възрастовата си група, а за всички регистрирани деца , които са  4000. Постижението на Шанел е 19858 точки от решени въпросници върху прочетени книги, което показва постигнато 7-мо, най-високо ниво – „Творец“. Подаръци бяха изпратени и за целия III е клас с класен ръководител г-жа Мариела Ганчева. Учениците са на абсолютния връх с огромен резултат от 95 000  точки.

Ето какво сподели и г-жа Мариела Ганчева:

Какъв би бил светът без книгата? Можем ли да живеем смислено и пълноценно без книгите? Неизчерпаемата енергия на човешкия дух и мисъл през вековете е “спасена” чрез писмеността и книгата. Високата култура е невъзможна без книгата. Човешкият свят не би бил истински “човешки” без книги.

 С гордост споделям, че най-четящият клас в България за 2021 е 3е, СУ “Васил Левски”, а най-четящото дете е Шанел Маринова.

Вярвам, че четящите деца ще станат четящи хора за цял живот и това е една от моите цели като учител!

Знам, че първите крачки в училище, обикновено са най-  трудни , често те не се виждат ясно и затова остават неразбрани от много хора. Но не и от нас! Благодаря на всички деца, за поредния повод за гордост, който изпълва сърце ми !

Всичко “голямо” се ражда с ежедневните “малки” успехи на хората с кауза, сърце и вяра!